Details in my home

Fick denna tavla i julklapp, och titta så fint den platsar i stugan. 

Årsresume.

Mitt 2012. Låt börja med lite bilder i collage från alla årstider, då jag inte har tid att gå igenom månad för månad. 
VINTER-VÅR, januari-april
Hälsade på min gamla ponny i Uppsala, Var i fjällen med Julia, mamma & pappa, flyttade in i min friggebod på gården, gjorde goda frukostar och handlade lite kläder.
SOMMAR, maj-augusti (har otroligt mycket bilder från denna tid..)
Slutade åttan, sjöng We found love, spenderade lite tid i våran sommarstuga, körde mycket motocross, fick min yamaha aerox, tävlade mycket motocross, åt mycket vindruvr och frukt, gotttt, var på uddevalla VM med linnea, började på körskola, solade, badade, var på sommarkväll, firade midsommar i valbo tillsammans med Linnea och massa epafolk, spelade b.la kubb på donkenparkeringen mitt i natten, umgick mycket med Emelie och Linnea, var i Dala-Järna på flygfesten, och hade ett allmänt bra sommarlov.
HÖST-VINTER, september-december
Köpte ny skinnjacka, fyllde 15, hade sista NNMX tävlingen på min födelsedag och fick skämma ut mig själv genom att vara prisutdelare på kvällens bankett. Kollade på min gamla ponny när dom tävlade i Gävle och drog till med en vinst. Fick min Iphone 5. Firade jul och fick fina julklappar av nära & kära. Köpte lite kläder på mellandagsrean, och njöt av jullovet. 
 
Lite av det som hänt under året, fast det är mycket, mycket mer. Ska göra ett likadant inlägg om ett år, men med högre kvalité. Ska alltså sammanfatta det bättre, med mer bilder osv! 
HA ETT FANTASTISKT 2013

Stud bra.

Stud bra - Gina Tricot
Införskaffade mig på mellandagsrean denna, och är verkligen urnöjd med den. Ska imorgon, på nyårsafton ha denna på mig under en vit transparent skjorta tillsammans med ett par skinnbyxor. Tror detta kommer bli ursnyyygt! Eller vad tror ni?

Söndagsmys

Näst sista dagen på året och vad gör man? Jo, jag sitter hemma, dricker lite vaniljlatte, kollar runt på tumblr för inspiration och vänder även blicken mot tvn där någon skotercrosstävling i USA pågår. Faktiskt skönt att lämna 2012 bakom sig imorgon på tolvslaget, eftersom 2012 varit ett sjukt bra år med massor utav härliga minnen. 
Hoppas ni har en fortsatt bra dag! 

Som new in my little home.

Jag har inte haft möjligheten eller tiden att uppdatera bloggen under några dagar, pga att jag fixat lite i min stuga, och massa annat har tagit upp min tid. Nu är det så gott som klart, bara lite småsaker som ska upp. Jag är sååå nöjd, och tänkte bjuda på lite bilder på hur det nu ser ut. 
 

Dagens shopping.

Hejsan, jag har varit i Valbo idag med Emelie & Linnea. Fick med mig lite saker hem, var så jobbigt där med tanke på allt folk... Fick iaf med mig hem ett par nya, svarta skinnbyxor från Gina, en tröja från Gina, en "stud bra" från Gina och ett par jeans från bikbok! Är helt ok nöjd!! Lite halvdåliga bilder från telefonen, men hade inte tillgång till kamera dock.. 

 


Taking care of myself.

Blev en "ta hand om mig själv" kväll med dessa underbart doftande produkter. Nu ska jag äta, packa och göra mig lite i ordning för att sova hos Emelie inatt. Imorgon bitti ska vi till Valbo på mellandagsrean och kriga lite. Puss & kram!


Mina fina julklappar

 
Har verkligen haft en toppenbra julafton med god mat, fina presenter och trevligt umgänge med släkten. Har fått en massa fina saker, bla crosskläder, pyjamas, pengar, presentkort, tavla, armyjacka, drmartens, crossgoogles, i love raspberry & blackberryprodukter, och lite annat trevligt. Har nu krupit ner i sängen tillsammans med datorn och ska kolla runt lite, sedan sova. Riktigt jävla trött, puss på er, och ha en fortsatt trevlig julhelg. 

Från mig till er, önskar jag er en riktigt god jul.


Dagen före dopparedagen.

Detta är nog första gången någonsin man vill att helgen ska ta slut för att få måndag. För imorgon är det julaftoooon & jag är fan mer taggad än en liten unge. Aja, hursomhelst ska jag idag gymma med pappa, känns skönt med tanke på alla godsaker man kommer pressa i sig med imorgon. Så ett redigt konditionspass får göra min dag. Ikväll är det även uppesittarkväll, & självklart hoppas jag att man vinner nåt kul. Trevlig träningsbild bjuder jag på!


Mysförmiddag.

Hade en jättetrevlig kväll igår med alla tjejer. Vi hade julklappslek och hade det allmänt trevligt bara! Vaknade runt halv 12 idag vilket var helt underbart. Senare ska jag och pappa handla lite och ikväll fira Kalle. Men nu ska jag, i mina otroligt fula mjukisbyxor kolla på svenska hjältar galan. Puss&kram.


Jullov!

Äntligen jullov! Har precis kommit hem efter en eftermiddag i Gävle. Fick jullov idag somsagt så efter skolan åkte jag och Emma till Gävle och kollade på breaking dawn, bättre sent än aldrig, & guuuud så bra film. Bästa faktiskt! Nu ska jag bara ta det lugnt och avnjuta lovet, puss.


Those cozy afternoons.

Har gått sista riktiga skoldagen för iår. & dagen har väl varit sådär, inte direkt min dag. När jag ska kliva ur bilen hör jag hur något knakar, kollar ner och ser mina byxor spricka i benet, vilken jävla ilska, MINA FLEXISAR.. Sen skulle jag in och kolla på en söt topp till nyår, då var den slut. SKIT PÅ ER IDAG. Imorgon är det bara musik och mys med klassen innan vi får vårat efterlängtade och välförtjänade jullov. Just nu sitter jag i soffan och bara myser, finns verkligen inget bättre än dessa eftermiddagar som dessa. Såå mysiga, lite inspirationsbilder på mysiga eftermiddagar. 

En lugn stund.

Är så nöjd med dagens träning. I nästan en timme höll jag ut på löpbandet med joggandet och powerwalkingen. Just nu sitter jag och tar det lugnt med en hemmagjord chailatte, mummms. Så glad att jag börjar komma igång med träningen, så glad att det snart är jullov, ledigheter, julafton, nyårsafton och fina vinterdagar, en glad Ida helt enkelt!


Julkänslor.

Börjar få lite julkänslor nu. Gjort två söta hjärtan på syslöjden idag, hihi. Sen blir det gym och sånt, hörs, puss&kram!


FLINKIDA @ INSTAGRAM

Följ min instagram, fina ni. 
 

Måndag.

Pallrade mig imorse iväg, tröttare än någonsin till skolan. Snodde även på mig mina nya, ''förtidiga julklapp'' Dr Martens, och guuud så sköna dom är. Hade tre korta lektioner och slutade sedan, skönt men ändå onödigt. Sista veckan är sååå onödig, varför inte bara ge oss lov liksom? Har precis gjort klar min bokrecension utav Wuthering Heights, och ska bara ta det lugnt, kolla tumblr och lite olika bloggar innan jag ska äta och bege mig mot storvik för att ha lite fikamys och pulkaåkning i snön. Haha, mina finaste vänner, konstigaste idéen, men det är då vi brukar få som roligast. Puss på er alla, mina gohjärtisar. 

Valbomys.

Sitter just nu på espresso house och avnjuter en gudomlig varm choklad. Har handlat några julklappar och myst runt. Senare blir det gym och plugg, trevlig söndagseftermiddag, puss och kram & hejdå!


Smile.

 

My standard makeup.

Någon frågade ett tag sedan vad jag använder för smink till vardags. Så tog ett snabbt foto och tänkte då visa. Orkar inte förklara vad allt är, men hoppas ni ser det på bilden.


En julklapp i förväg av bästa mamma&pappa.


Fanny Lyckman.

Idag inspireras jag utav Fanny Lyckman och hennes sjukt balla klädstil. 

Glädje och ångest på samma gång.

Jag med glädjande besked säga att jag nu ska ta tag i en utav dom sista delarna av en uppgift innan jullovet. Dock är det 40 sidor att läsa, och dom ska vara utlästa imorgon. Drar en suck och försöker koncentrera mig en stund med att läsa, och hoppas på att jag läser ut den.. Idag hade vi även lucia, vilken gick halvbra & jag var svinful i håret, men vem orkar bry säää? Precis, nu ska jag läsa. Puss! 

Hemmamys.

Hejsan. Fick igårkväll lite huvudvärkskänningar, och ja.. Idag blev det helt enkelt att stanna hemma. Så just nu sitter jag här och myser i mina pyjamasbyxor och raggsockor och dricker en stor kopp gudomligt gott te och kikar runt lite på tumblr, absolut bästa när man är tom på inspiration. Får en att må lite bättre helt enkelt. 

Träna.

Hejsan. Har spenderat dagen i skolan och är nu alldeles för trött, men istället för att vara hemma och slöa ska jag iväg till gymmet och dra ett pass med Lisa och Pappa. Välbehövlig och dessutom bättre än att vara hemma och slöa bara. Ska även fixa nytt gymkort idag, så jag kan åka dit när jag vill! Kram. 
Mina ursnygga träningstights, dock orättvis bild, ränderna är skrikrosa egentligen. 

Kräver en förändring, en nystart.

Jag är så trött, på skolan, på vissa saker i min omgivning, på hur man förväntas vara i dagens samhälle, på all hets till gymnasievalet, på all stress innan betygsättningen, på att allt har sån stor påverkan på mig just nu. 
Jag skulle bara vilja sätta mig ner, andas ut, och för en stund bara kunna känna ett lugn. Kunna ha tid att göra allt roligt man vill göra, och inte tänka på skolan, plugg, och allt inom dessa områden för en stund. Tack och lov för att det snart blir jullov och en lång ledighet. Efter det lovet kommer sista terminen i högstadiet med massor av nationella prov, det stora gymnasievalet och sist men absolut inte minst våran auschwitzresa. Saker man både fruktar och ser fram emot. 

Dark hair.

Färgade ju håret för ett tag sedan, och här är en hyfsat rättvis bild på resultatet. Bästa Lisa lockade det också, vilket blir så otroligt yvigt på mig eftersom jag har typ världens lejonman till hår.. Men gillar verkligen den mörka färgen, och trivs faktiskt jättebra i den!!


Snart jullov, snart jullov....

Kan ju börja med att ursäkta för den urdåliga uppdateringen på bloggen men har mycket att göra i skolan innan betygen sätts, vilket jag då prioriterar före bloggen. Det blir ändring på jullovet förmodligen, då jag har mer tid!! Vi hörs och syns, för nu ska jag hugga tag i detta..


Julmarknad i skolan.

Hejsan. Igår hade vi julmarknad i skolan, Lite småmysigt.. 
 
 

TIPS OM BLOGLOVIN.

Tycker ni det är rörigt att hela tiden behöva söka på alla era favoritbloggar ni följer varje dag? Problemet är löst då BLOGLOVIN finns. En sida där du lägger till bloggarna du vill följa, och istället för att behöva söka på varje blogg, går du bara in där och klickar in på dom som uppdaterat. Smart va? Har själv haft bloglovin ett tag nu, och det underlättar verkligen eftersom alla mina favoritbloggar finns där.
Så skaffa BLOGLOVIN

Julfika.

Äntligen fredag och helg, det avnjuter jag med lite julfika, alltså pepparkaka, lussebulle och glögg. I helgen blir det julmarknad med skolan, hockey och massa mys!! Vi hörs och ses, ha en bra helg allihopa. Puss!


Julmys.

Har myst runt hela kvällen i vår lilla by där det varit nattöppet, typ en sorts tradition i storvik innan jul. Ska nu sova och komma i säng tidigt ikväll, imorgon är det efterlängtad fredag, guuuud så skönt det ska bli! På tal om ingenting är jag så nöjd med min nya hårfärg och trivs bra med den mörka färgen!!

 


Julen är påväg.

 Detta söta hjärta pryder nu fönstret i min friggebod. Så mysigt med julen, speciellt snön som nu ligger så fint på backen. 
 

For cozy days.

cozy
 
cozy by idaflink featuring lace shorts

På allvar?

Har funderat på att börja ta bloggen på allvar, haha om ni förstår vad jag menar.. Tycker verkligen det är kul, och speciellt att skriva peppande och motiverande texter, även sådant som folk kan ta åt sig utav och lära sig. Antar att ni förstår vad jag menar, haha. Men eftersom det är NI och inte jag som läser min blogg, tänkte jag att ni skulle få bestämma lite vad jag ska skriva mer/mindre om. Så här under är det fritt fram att kryssa i vad ni själv vill se och läsa i min blogg. 
 

Vad vill du se mer utav på min blogg?

  • Vardag
  • Kläder, outfits, osv...
  • Bilder
  • Musik
  • Tankar & åsikter
  • Annat, kommentera vad isf...

Freeblogpolls

More polls: Face brev


Min nya hårfärg, före och efterbilder!


Måndag.

Färgade alltså håret igår vilket blev KAOS. Haha, men fixar det imorgon då jag inte vill gå runt med en stor fläck i håret. Överlevt kylan idag, och myser nu i min fina lila One Piece och kollar på tv. Så kommer nog också fortsättningen av kvällen se ut, puss och kram & hejdååå.


Fell in love with a shoe.


Min lördag i bilder.


FÖRSTA DECEMBER.

FÖRSTA DECEMBER idag. Endast 24 dagar kvar till julafton, snart nyår, och en massa mys. December är faktiskt en väldigt mysig månad om jag får säga det själv. Advent, lucia, julkalendern, julafton, nyårsafton, snö, egentligen allt man förknippar med december är mysigt! Absolut inte långt kvar till jullov nu heller, vilket är ett plus.