Dags för en ny start.


Födelsedagsfirande av mamma.


Fredagsmys.

Hejsan.. Dålig uppdatering av mig pga mycket i skolan och annat att göra.. Nu är det efterlängtad fredag och vi har familjemys med middag och xfactor. Veckan har vart jobbig, så nu tar jag efterlängtad helg!!!


Pepparkaksbak.


@ginatricot.

gina tricot

gina tricot by idaflink featuring jeans
 

Måndagsmys.


Lördagkväll i dalfors.


Lördagsmorgon.

Hur kan det vara så otroligt skönt att bara ligga och dra sig i sängen på morgonen? Har egentligen massor av saker att fixa med, och ska snart iväg, så borde skynda på lite, hahaha.. Dagen spenderas i Gävle med mina fina tjejer Malin och Elin. Sen ska jag hem och fixa och dona innan jag beger mig iväg på lite festligheter. Vi hörs och syns, puss.


Min fredag i kylan.


Den underbara känslan när det är fredag.

Godmorgon alla fina! Här går jag till bussen och fryser fingrarna av mig för eran skull. Äntligen fredag, fyfan vad härligt!!


Kladdkakebak..

 


Thursday.

Hejsan. Allmänt sur idag, sovit alldeles för få timmar för att ens orka existera och massa plugg på det. Imorgon är det äntligen fredag, fyfan vad skönt. Dock mindre taggad på att stå och sälja fikabröd i storvik med några av mina tjejer till klassresan.. Fyfan vad kallt!! Aja, vad händer sen då? Jo jag ska baka lite till morgondagens försäljning och förmodligen bara mysa, vi får höras, puss och kram. 

Upptagen..

Livet suger verkligen när man har så otroligt mycket att göra i skolan och ingen tid till annat.. Jag har ju även varit sjuk och inte orkat blogga då heller.. Har varit på öppethus på polhem och handlat. Mer spännande än så är inte mitt liv.. Och vad gör jag nu? Pluggar, nämen ovanligt!


Bloggtorka..

Har verkligen ingen motivation till att blogga just nu, känns inte kul, och självklart låter man bli då liksom. Åkte hem  från skolan idag, mår inte 100 så att säga.. Ont i halsen och bara allmänt hängig. Måste vila upp mig, får inte vara sjuk imorgon då det är öppet hus på Polhem.. Så just nu sitter jag bara hemma och försöker krya på mig lite, puss.

Söndagsmorgnar.

Älskar att gå upp på söndagsmorgnar, göra iordning en god frukost och mysa till något bra tvprogram. Idag är en sådan dag, och efter en rätt sömnlös natt pga vissa saker passar denna morgon alldeles utmärkt. Så vad händer idag då? Jo, just nu ska jag äta min frukost. Senare idag ska jag förmodligen träna med Lisa och Kicki igen, och ikväll är det efterlängtade awkward och solsidan.


Morgonmyyys.

Hejsan. Min morgon kunde inte börja bättre, sitter just nu och myser i nya vardagsrummet. Idag ska jag till Bollnäs på eftermiddagen, dock blir jag bara där över dagen. Hoppas ni får en trevlig helg allihopa.


Helt slut..

Jag är bokstavligen helt slut... Har varit i skolan sen 8 imorse.. Kom precis hem, vi har haft disco för småbarn och det blev faktiskt lyckat!! Nu sitter jag och inviger nya vardagsrummet, mysigtmysigt.. Tjuter i öronen och är helt slut, men en lyckad kväll blev det verkligen. Tack alla fina vänner!!!


Träningspass & plugg..

Hejsan. Efter skolan åkte jag till gymmet och sprang ca en halvtimme med Lisa och Kicki. Gick faktiskt jättebra och har nu som mål att springa tjejmilen i vår, kommer ta mycket tid och träning, men fan vad det kommer vara värt det. Motocrossäsongen 2013, jävlar vad fit for race jag ska vara. Nu ska jag plugga resten utav kvällen, har två prov imorgon & sedan disco för småbarnen.. Puss!!


Torsdagsmorgon.

Hejsan hoppsan allihopa.. Sitter just nu i skolan och surar för att vi inte får kolla på film, istället ska vi jobba med första världskriget.. Alla hade laddat upp som faaaan, haha!! Lång dag idag med bara jobbiga lektioner.. Överlever dagen med en god julmust..


Onsdag.

Hejsan allihopa. Onsdag idag och jag är helt sluuut. Sitter just nu i skolan och har klassråd, senare har vi SYV & ska lyssna på nåt gymnasieprogram.. Efter skolan måste vi in och köpa godis till fredagens disco med skolan, haha moget med disco..


Gofika!!

Har hela dagen längtat & varit så jävulskt sugen på scones..tog mig i kragen när jag kom hem och bakade och god blev dom, hihihi.. Självklart blev dom det eftersom jag bakade, hihi. Vad händer sen då? Jo, jag ska åka till Rebecca och fixa musik tills på fredag, då har vi disco för småbarn i skolan, haha gulligt..


School..

Godmorgon tisdag.. Sitter just nu på solektion och jobbar med första världskriget... Mindre kul alltså, pusshäjdå.


Julkänslorna som uppstår vid första glöggen.


The luckiest girl in the world.

Äntligen är den min. Eller, idag blev den min. Aldrig mer en sprucken och klumpig HTC, kan dock erkänna att jag kommer sakna den lite. Haha, alltså!! Men nu är den min, min nya, fina, fräscha, snygga och vita iPhone 5. Wihooo!! Finner inte ord till min lycka, hihi, HEJDOOO!! 
 

 

 

Inspiration.


Sorry..

Hejsan..Har inte haft tid att blogga under dom senaste dagar, ärligt talat inte under hela lovet.. Men det kanske bli ändring på det nu när skolan börjar imorgon.. Få in rutiner osv igen! Fyfan. Idag ska jag iaf till Valbo och fixa med mitt nya abonnemang och hämta ut min nya telefon. Wiiiiho, inge mer HTC skit. Sedan ska jag till mina kusiner och fira dom & morfar. Hihi, mysigt avslut på lovet.. 
Bjuder på några Instagrambilder från dom senaste dagarna, mestadels på lovet. 

Fredagsmys.

Hejsan allihopa!! Äntligen var det fredag igen, och denna gång fruktar man nästan det lite.. Hehe, eftersom då kommer helgen, och det snart är måndag igen. Längtar inte tillbaks till skolan då jag har en inlämning och två prov den kommande veckan.. Vad händer idag då? En lugn dag, sitter just nu och dricker lite kolsyrat vatten med hallon, typ beroendeframkallande, svingott. Hahaha, sen ska jag in till valbo och kolla upp lite med abonnemang, telefon osv.. Annars vet jag inte.. Puss & kram. 

Bedroom inspiration.


My christmas wishlist.

christmas wishlist
 
 
1. SKÖNHETSPRODUKTER - dvs dessa med underbar doft. 
2. STICKADE TRÖJOR - olika modeller och färger utav stickade tröjor.
3. NAGELLACK - i olika färger.
4. TRÄNINGSSKOR FRÅN NIKE.
5. PENGAR - sitter alltid fint med lite pengar att fylla plånboken med. 
6. VIT IPHONE 5 - en ny telefon är ett måste, och givet är då denna skönhet förstahandsvalet.
7. DR MARTENS - underbart snygga boots som står högt på listan.
8. HUNTERSTÖVLAR - hur snygga är inte dessa? guuud vad jag vill ha dom.
9. HÅRPRODUKTER - utav alla slag egentligen, torrschampo, schampo, balsam, osvosv..

1:a November.


Länkbyte med Cynthia.

Gör nu ett länkbyte med denna tjej, så kika in på hennes blogg!! 
http://cynthiiss.blogg.se/
http://cynthiiss.blogg.se/
http://cynthiiss.blogg.se/
http://cynthiiss.blogg.se/
http://cynthiiss.blogg.se/