Nike air max 90

Har äntligen fått mina underbara air max, och dom är helt underbara, totalkär verkligen. Hur sköna och snygga som helst!


Önskerubriker???

Min bloggfantasi och inspiration ligger på botten, och eftersom ni läser bloggen, och inte jag, undrar jag vad ni verkligen vill läsa om? Kommentera några önskerubriker och jag väljer ut några och skriver om då och då.. Några önskerubriker skulle kunna vara; ''en presentation av dig själv'', ''din största dröm'', ''din familj', osv osv..  KOMMENTERA NUUU! :) 

Underbara fredag.

Då var det fredag och helg igen, gud så underbart. Sitter just nu i soffan och myser i min stora tjocktröja och raggsockor, frysen? ja, lite hahaha.. Ikväll kommer min syster hit, vi ska äta god mat och bara mysa, vilket kommer bli jättetrevligt. Hoppas ni får en bra helg, puss på er alla fina. 

Torsdag.

Då var det torsdag, snart fredag, helg och ledigheter. Gud vad underbart! Dagen har spenderats i skolan med några sköna lektioner, musik, då jag endast diskuterade med min lärare vilken låt jag ska sjunga på skolavslutningen osv, men har så många ideér så detta kommer verkligen att bli svårt. Hade även hemkunskap då vi fick göra vår egen meny, som dessutom blev superbra och god. Vi gjorde kycklingfilé, dollarchips, tzatsiki, och majskolvar, & till efterrätt; chokladfondant m, hallonsås och vispgrädde. Mummms. Nu sitter jag här, och har druckit en underbar smoothie bestående av kiwi, hallon och banan + lite is, underbart god. Ska bege mig ut på en promenad med päronen snart, och sedan bara ta det lugnt, njuta av att det snart är helg. Puss och kram på er. 

Summer outfit

summeroutfit
Desperat efter sommaren, desperat efter värmen. Tänk vad underbart att kunna strosa runt klädd i shorts, linne, converse och solglasögon. Ge mig sommar, värme och motocrossdagar. 
 

Slut på sportlovet..

Det är alltså söndag idag och slut på sportlovet. Har haft ett roligt lov med alla mina fina vänner, underbart väder, mysiga kvällar, shopping, träning osv.. Ska nu försöka på mig en beställning av ett par air max, wieee. Puss på er!


Let's do it.


FEBRUARI 2013

Under denna månad har jag firat alla hjärtans dag med två av mina närmaste vänner, åkt skidor, njutit av solen, handlat kläder, hälsat på min kusins barn Leo, tränat, gjort nyttig kladdkaka, fått vårkänslor, tagit härliga promenader, firat bästa Lisa som fyllde 18, och umgåts med massor av härliga vänner. Februari har varit en riktigt bra månad. 

Just simply.


 

New in.

Var för någon dag sedan i Gävle med mamma & mormor och handlade. Hade besämt mig för att endast handla basicplagg, och fick med mig detta hem. 
Svarta flexisar - BikBok 
Döskallesjal - lindex
Kofta - H&M, (dålig och orättvis bild)
Tröja - Gina Tricot
Svart t-shirt - H&M
Tre basictröjor - Gina Tricot