Autumn needs..

autumn needs
Jag antar att det ser ungefär likadant ut varje år när man kommer till hösten, stickat, skinnjacka, svarta byxor, sjalar, boots & mössa. Väldigt stilrent helt enkelt, men ändå sååå snyggt. Collaget ovanför visar några ''måsten'' i min garderob denna höst.
Mina måsten är alltså;
En snygg skinnjacka, fina stickade och mysiga tröjor, svarta jeans, en sjal med stjärnmönster som förövrigt är sååå snyggt, en mössa, snygga boots & gärna ett par högre stövlar. Underbara höstkläder, önskar det vore höst jämt, endast pga kläderna. 

Snaps of today.

Vilken skön torsdag, har endast haft två lugna lektioner, och slutade halv 12. Ska städa min friggebod och antagligen bara ta det lugnt då jag inte har några planer för dagen, och inte så mycket ork heller.. Är verkligen huuur trött som helst! Blir även sååå irriterad då det ser ut som sommar på vår gård fortfarande, jag vill verkligen ha riktig höst nu, och det är det inte eftersom det är ca 20 grader utomhus...
Här får ni några trevliga snaps från dagen.
 

Inspo.

Det är så lätt att säga, men sen låta bli att göra. Jag antar att många hört uttrycket mycket snack & liten verkstad. & ungefär så är det med träningen. Hur man som ungdom ska hålla en balans mellan kost & träning. Visst är det kul att känna att man är nyttig, gör bra träningspass osv, men sanningen är att det är sååå svårt att hålla igång och fullfölja. Med detta inlägg tänker jag motivera mig själv, och andra till att faktiskt träna, för att må bra, för att vi behöver det, då jag inte alltid heller håller igång och tränar, äter fullt så bra och nyttigt som jag borde göra & skulle kunna göra. Jag tänker verkligen försöka, och om en månad, då crossäsongen är slut, börjar min ''försäsong'' som pågår till våren. Jag ska komma i form, och träna mig själv till nästa års crossäsong. 
 

Wednesday.

Hade en underbar sovmorgon till 10,10 idag. Tre lektioner och sedan begav jag mig hemåt för en pw runt Kungsgården med mamma. Blev lite mer än 7km, vilket var väldigt skönt. Kvällen kommer bjuda på onepiece mys & idol. Hoppas ni andra har en bra onsdag!
 
 

Mysig sovmorgon


Autumn feelings.

Skolan börjar, trädens löv ändrar färg & plötsligt kan man inte längre gå klädd i shorts mer.. Äntligen håller den underbara hösten på att komma. Jag älskar verkligen hösten, mysiga stickade tröjor, fina varma boots, mys med fina personer i kylan. Finns det ens något negativt?? 
 

Autumn outfit

autumn
 
 

Ger det ett försök..

Hejsan, har verkligen inte haft tid till att blogga nu under sommarlovet då jag verkligen varit uppptagen med att umgås med mina fina vänner och njuta av ett underbart sommarlov. Jag har verkligen haft superkul och det har utan tvekan varit det bästa sommarlovet i mitt liv, mina vänner, motocrossen, familj, & släkt har gjort den helt underbar, och jag kommer nog aldrig glömma den. Jag har även börjat gymnasiet och går handels & administrationsprogrammet på Bessemerskolan. Jag trivs jättebra och det verkar som om det kommer bli tre väldigt bra år. Tänkte ge bloggningen en ny chans, och ursäkta på förhand om det skiter sig, men ska iaf försöka.. 
Lite trevliga bilder från senaste tiden..