Längtar utomlands.

Mitt i detta snöslask får man verkligen längtan att åka utomlands, strunta i kylan för ett tag och bara njuta utav värme, sol, hav, osv. Jag vet att det inte bara är jag som känner såhär, och just nu vill jag inget annat än härifrån. Kyla, nä inget för mig. Dessa bilder, typ att dö för, TA MIG UTOMLANDS, nu tack. 

Torsdag.

Hejsan. Har haft en lång dag i skolan idag, torsdagar är somsagt en utav veckans längsta skoldagar. Vi har dock, men tur nog inte haft så jobbiga lektioner, vilket är skönt. Nu är jag hemma, tur nog även det pga denna halka, och avnjuter ett supergott mellanmål bestånde av hallonsmoothie, melon & cashewnötter, muuuums. Ska under dagen bara plugga, och ta det lugnt, eventuellt träna också, men vet inte riktigt hur det ser ut på den fronten ännu. 

My new, lovely shoes.

Tänkte att jag skulle visa er mina nya, fantastiskt snygga skor. Dom är från Duffy, & jag köpte dom på skohuset för 499:- 
Hade tänkt att köpa ett par äkta Jefferys från membersrean, men blev dessa istället, vilket jag inte tar som något negativt eftersom dessa var ursnygga dom också! 
 

Onsdagsnöje.

Hejsan alla fina. Har precis kommit hem från skolan, eller för ett tag sen.. Men struntsamma. Haft en kort dag i skolan idag, och nu på eftermiddagen ska jag bara mysa lite hemma, plugga lite, kolla runt på tumblr osv.. Så ungefär så som på bilden undan, kommer min eftermiddag att se ut. Hoppas ni haft en bra onsdag! 

60% på jeffrey campbell

På tisdag, den 29:e klockan 12:00 har MEMBERS.COM 60% rabatt på Jeffrey Campbell. För att få ut något av det krävs det att ni är medlem på members.com. 
Lämnar ni eran e-postadress i en kommentar bjuder jag in er, och ni får 50kr att handla för.
SÅ KOMMENTERA ERA E-POSTADRESSER SÅ BJUDER JAG IN ER. 
KRAM! 

Fullproppad vecka...

Hejsan. Har otroligt mycket i skolan denna vecka, så bloggen är inte prio ett. Vad har hänt då? Jag & Emma åt ett grymt gott mellanmål i skolan igår, hadd träning planerad efter skolan, så åt där.. hahaha, bestående av hallonkesella, digestivekex, och mörk choklad. Ehm, inte nyttigaste men gott var det! Tränade även igår kväll, drog en timmes crosstrainern med lite intervaller om man nu säger så, blev 1,1mil vilket jag är nöjd med!!


Förlåt för dåligt uppdaterande.

Jag ska nog inte ha blogg, hahaha.. Vet ingen som är så dålig på att uppdatera bloggen som jag är. Vad har hänt under den senaste tiden då? Haft otroligt mycket i skolan redan första veckan, varit på tidningscupen med Emelie, Fanny och Linnea och myst med mosters favorit, min systers hund, haha. Idag ska jag bara mysa lite på förmiddagen, och sedan följa med min kära vän Emelie till Valbo för att kolla runt lite. Här får ni lite bilder från min instagram, från senaste dagarna.
 
 
 
 

Tävling hos jfotografi.se

Jag är med & tävlar om en goodiebag innehållande massor utav roliga saker hos http://jfotografi.se. Var med ni också!! 

Såkallad bloggtorka..

Har för tillfället riktig bloggtorka, ingen fantasi alls.. Vad ska jag blogga om? Jag tänkte, eftersom att det är NI som läser min blogg, är det också NI som måste säga vad ni vill läsa, träning, vardag, foto, åsikter, outfits, vad vill ni se?! 

Fredagskväll.

Äntligen fredag och helg. Skoldagen har varit jobbig pga min trötthet, ska sova tidigt inatt. Kvällen har spenderats med lite vänner vilket varit trevligt! Nu är jag hemma och tinat upp mig rejält. Imorgon ska jag städa lite i stugan, och sedan iväg på lite festligheter. Vi hörs och syns, puss.


Spring outfit.

Idag, mitt i snövädret tänkte jag lite på våren. Gud så jag längtar till all snö och kyla är borta, och sommaren börjar närma sig. Här har ni iaf ett collage på en liten våroutfit. Hoppas ni gillar det. 

Underbart.

Första dagen avklarad, och jag kan tala om för er att det var näst intill omöjligt att gå upp på morgonen. Har under dagen haft hemkunskap, fått reda på att vi ska ha fysik på nationellaprovet och hållt mig själv vaken genom att vara dryg. Nu sitter jag och avnjuter en underbart god smoothie, och ska sedan träna med Lisa. Väldigt trevligt, skönt med fredag imorgon, välbehövligt efter en slitsam skolvecka, hahaha ;)


Back to reality.

Imorgon börjar skolan. Och visst är det en liten lustig känsla. Sista terminen utav högstadiet börjar imorgon, snälla?  började inte jag nyss sjuan?! Denna termin kommer var full utav hemskheter, men samtidigt massa roligheter. Vi ska på våran efterlängtade klassresa, alla nior ifrån hedängskolan ska nämligen till Polen. Jag ska även fram till sommaren höja några betyg jag siktar högre på, och skaffa mig en bättre livsstil med träning och kost. Jag är otroligt taggad, och ska lyckas.
Snart står vi där, i våra klänningar, fixade hår och glada humör, på skolavslutningen,
då har vi avklarat högstadiet!


Uppsalatrakterna.

Hejsan. Imorse vaknade jag runt 10, har hyfsat vänt tillbaka dygnet.. Åt en god och nyttig frukost, blir ändring denna termin på kost och träning! SKA bli riktigt vältränad till sommaren. Har hunnit med en promenad på förmiddagen och är nu påväg till Uppsala för att hälsa på min älskade gamla ponny. Puss på er!


Förlåt.

Åkte till Bollnäs över helgen vilket var kul! Vi har varit i Åmot på skotercross, både min syster, hennes kille & hans barn kör. Fick även träffa mosters favorit då, Uno alltså.. Hihi min sötgröt. Tog tåget till Gävle igår, så hämtade pappa mig där. Men vi hörs, kram på er!


My own worst enemy.

Jag vet att jag sagt detta många gånger, pinsamt många gånger eftersom jag står här, och fortfarande har detta ogjort. Men känslan är annorlunda nu. Denna gång står jag här, säkrare än förr, OCH VET ATT JAG SKA KLARA DET. Nytt år innebär nya vanor, och fram tills sommaren ska jag träna stenhårt. Detta kommer inte bara hjälpa mig själv med mitt mående utav även mitt crossåkande. Train hard, play harder. 
Jag har satt mitt mål, & jag ska inte ge upp förän jag nått över mina förväntningar. 

Godmorgon världen.

Jag befinner mig just nu i Valbo hos min käre vän Linnea. Igår umgicks vi med Evelina vilket var jättetrevlig, och sedan sov jag här. Har precis vaknat och ligger nu och drar mig lite. Ska hem idag och förmodligen åka till Julia och rida, har inte gjort det på länge så det blir roligt!! Kram på er.


1:a januari.

Då var det första januari då. Vilket innebär en nystart för mig, som för typ alla andra.. Hahaha! Min nystart är att verkligen fokusera på träningen, jag ska nå mina mål med crossen i sommar, och det är upp till mig själv hur mycket tid jag lägger ner på att träna för att nå dom. Hur som helst, hade en toppen nyårsafton med mina tjejer. Vi hade det jättetrevligt, dansade, spelade spel, åt god mat och jaa, hade det trevligt helt enkelt. Nu ligger jag hemma i soffan och vilar, har endast fått fyra timmars sömn inatt, så är ganska trött.. Hahaha!! Såhär såg iaf jag ut igår, lite halvdålig bild, men det blev klänning ändå. 

HAPPY NEW YEAR!!!

Med detta inlägg vill jag börja med att säga GOTT NYTT ÅR. Jag hoppas med hela mitt hjärta att 2013 kommer bli ett grymt jävla år. 
i år, ska jag; 
Köra jävliiiiigt mycket cross. 
Driva en blogg med intressanta och bra inlägg.
Umgås med mina fantastiska vänner.
Träna utav helvete. 
Sluta högstadiet.
Ha en underbar sommar. 
Ha det jävligt grymt på Uddevalla GP. 
Börja gymnasiet. 
& BARA LEVA ETT FANTASTISKT JÄVLA LIV.