Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag. 
Vaknade i vanlig tid imorse och gjorde mig iordning, sen ringer min mentor och berättar att jag börjar 1 idag, så här sitter jag, i väntan på ingenting.. Idag är det i alla fall alla hjärtans dag, och vad ska vi säga om det? Jo, all hets som uppstår pga ensamhet. Överallt på instagram, twitter & facebook ser man inlägg som t.ex kan se ut så här; ''Ensam på alla hjärtans dag, kul..'' Oftast menar dom då ensam pga att dom är singel, inte har någon pojk/flickvän osv. 
Men är denna dag så viktig? Alltså, är det så viktigt att ha en pojk/flickvän just idag, bara för att det är den s.k '
'Alla hjärtans dag''. 
 
Jag tycker det är tråkigt att just på en sådan här dag, att folk ska vara ledsna, för att dom inte har någon att dela den med. Men tänk om lite, tänk på eran familj, era vänner, alla nära och kära. Det behöver inte vara en flick/pojkvän ni ska dela denna dag med. 
Jag ska tillbringa min kväll med två av mina närmsta vänner, vilket kommer bli jättetrevligt med kladdkaka, chips, dipp, och hallonsoda. 
 
Så allihopa som tycker sig vara ''ensamma'' idag. Baka eller laga något gott, och bjud någon vän, släkting eller familjemedlem. Berätta för någon hur mycket du uppskattar denna person, ge någon en kram, gör ett fint alla hjärtans dagkort, eller om du känner för det, bara låtsas att det är en vanlig dag, för det är det ju egentligen.. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar